Wednesday, December 22, 2010

Mahkamah Beruk - Siri 21 (18SX)

Amaran:-
Rencana ini dikategorikan sebagai 18SX kerana ianya mengandungi unsur-unsur lucah yang melampau berdasarkan keterangan individu yang berkaitan kepada JK Penyiasat PSSCUHM ibarat keterangan daripada seorang Pelakon Filem Lucah. Rencana ini sangat TIDAK SESUAI untuk para pembaca dibawah umur 18 Tahun. 

Rencana MAHKAMAH BERUK pada kali ini, saya akan menganalisa keterangan yang diberikan oleh Puan Hafizah Bt Hasanmuddin berkenaan FITNAH beliau terhadap YM Sheikh Haji Md Radzi Bin Ustaz Haji Hanafi Al-Qedahi. Keterangan Puan Hafizah Bt Hasanmuddin ini telah diberikan kepada JK Penyiasat pada 17hb Jun 2006, jam 03.00 Petang, bertempat dirumah Puan Hafizah Bt Hasanmuddin di Taman Bukit Teratai, Ampang, Selangor Darul Ehsan (satu keistimewaan kepada Puan Hafizah Bt Hasanmuddin apabila JK Penyiasat mengambil keterangan dirumahnya sendiri). Diantara keterangan Puan Hafizah Bt Hasanmuddin adalah seperti berikut:-

Nota:-
Penulisan saya berhubung Keterangan kepada JK Penyiasat adalah 100% BENAR berdasarkan Laporan Rasmi JK Penyiasat PSSCUHM. Sekiranya terdapat kekeliruan pada ayat, saya memohon maaf kerana saya tidak akan mengubahnya demi menjaga ketelusan rencana saya. Harap maklum.

PP = Pegawai Penyiasat
HH = Hafizah Bt Hasanmuddin

PP > Boleh tak Pn Hafizah beri keterangan apa yang telah berlaku ke atas Pn Hafizah melibatkan En Md Radzi Bin Haji Hanafi?

HH > Pertama sekali Fi nak mintak benda ni nanti taknak lah pegi Public sebab benda ni Fi agree nak bagi keterangan pun sebab nak bantu selesaikan benda ni jadi Fi taknak in the future effect dekat Fi punya family ok.

PP > Jadi benda ni memang setakat ni je, lepas kita hantar laporan kita pada MMK jadi apa-apa yang ada nanti kita akan simpankan.

HH > Exactly tarikh tu Fi tak ingat exactly tahun pun Fi tak ingat tapi yang Fi ingat bila Fi dah pindah kat sini. Pindah Abah tahun 94, lepas Fi habis SPM, so Fi pun TAK SURE jadi tahun 94/95.

HH > Tapi masa tu Fi belum start belajar ke peringkat yang atas masa tu Fi still duduk rumah tapi dah habis belajar tamat belajar dan masa tu dalam proses nak habiskan beberapa puluh hari, 40 hari macam tulah untuk mandi kain putih tu.

HH > So ada satu hari tu Fi, dalam tengahari Fi baru tengah masak la, tengah tu Fi tak ingat adik-adik, waktu tu Fi tak ingat sapa yang ada tapi yang PALING FI INGAT adik Salleh ada rumah. So waktu LEPAS masak semua Cik Md nya datang.

HH > Macam biasa datang semua so Fi persilakan masuklah, Fi buat air semua lepas tu Cik Md tanya Fi dah mandi silat ke belum. Fi cakap Fi belum mandi silat sebab Fi baru sudah masak nanti kejap-kejap lagi Fi akan mandi semualah so dia kata takpa lah, meh Abg Md bacakan semua nanti Fi mandilah.

HH > So Fi kata oklah fine. So Fi naik atas apa semua bila Fi naik atas Fi readylah dengan kain putih, Fi berkemban dengan kain putih apa semua Fi sediakan lepas tu Fi bagitaulah Abg Md, Fi tak ingatlah Fi jerit ke cam mana Fi cakap Fi dah sudah, dah ready nak mandi tu.

HH > Jadi Abd Md naik adik Fi Saleh nak ikut masuk masa tu Fi dekat bilik Mama, bilik mandi Mama kat atas. Saleh nak ikut masuk tapi Abg Md tak bagi so Abg Md Fi cakap tunggu luar Abd Md terus kunci pintu lepas tu bila, ok dia baca air semua dia mandikan sikit apa semua.

HH > Lepas tu suddenly Fi pun tak perasan masa tu macammana tengah dia jirus-jirus tu dia boleh selak sikit sebab kain tu Fi lilit kemban aje dah tu dia selak kain tu dia tarik aje bahagian atas tu dia terus hisap buah dada Fi masa tu Fi terkejut Fi tak bercakap apa, Fi terkejut aje Fi diam, dia hisap DUA-DUA belah lepas tu dia dudukkan Fi dekat atas toilet bowl.

HH > Bila Fi duduk atas toilet bowl tu dia sandarkan Fi, dia sandarkan Fi, Fi dah tak tau apa, Fi tak ingat apa, Fi tak tau apa jadi masa tu macam sedar tak sedar dia sandarkan lepas tu dia. Masa tu KAIN DAH TERLONDEH dah memang dah TAKDE balut apa-apa dihisap bahagian bawah tu bahagian kemaluan tu Fi boleh rasa dia hisap.

HH > Lepas tu tak boleh lah nak agak berapa lama but quite sometime lepas tu dia dirikan Fi dia membelakangkan Fi, dia dibelakang Fi, Fi dengar bukak zip lepas tu Fi rasa ada benda keras dekat belakang bahagian belakang punggung tu ada benda panas. Lepas tu itu yang Fi terkejut Fi cakap Abg Md apa ni apa ni Abg Md kenapa ni.

HH > Lepas tu dia macam rushing takde apa, takde apa Fi dengar balik bunyi zip cepat-cepat lepas tu dia terus keluar terus tinggal macam tu aje pas tu Fi dah terdiam kat situ.

HH > Fi dah tak tau wherethe dia turun tu dia balik terus ke macammana. I agak dia balik terus so lepas tu Fi just mandi sikit kain tu Fi tinggalkan je kat dalam SINK.

HH > Fi tinggal kat situ Fi just turun Fi nangis-nangis Fi talipon Kak Zizah (Puan Azizah Bt Shamsuddin iaitu isteri Encik Ramlee Bin Abd Rahman yang merupakan seorang ahli JK Penghakiman), Fi mengadu dengan Kak Zizah, semua Fi mengadu dengan Kak Zizah dan Fi cerita bendani kat

PP > Is that the only time ada tak mandi sebelum tu ke ade ke ada.......

HH > ITU SEKALI SAHAJA

PP > Tak de dia raba-raba ke tak de

HH > Lepas tu tak de, ata that time adalah SEBELUM tu pun TAK PERNAH cuma yang Fi ingat ada sekali tu mandi tak ingat mandi potong ke mandi nak masuk peringkat mana Fi tak ingat tapi dia TAKDE buat apa la sebab masa tu dia bacakan je lepas tu Fi cepat-cepat tutup pintu. Masa dekat Jalan Daud

PP > Tapi masa mandi tu mandi pakai kain putih ke tak?

HH > Masa tu tak ingat tapi that time at that time NOTHING HAPPEN.

PP > First time dia datang, dia ada call dia nak datang atau ada janji nak datang?

HH > Itu Fi tak ingat, memang Fi tak ingat tapi yang Fi ingat dia datang.

HH > Fi rasa dia takde pakai kereta because sebab DEPAN RUMAH takde kereta.

PP > tadi Fi cerita dalam bilik air masa, saya cakap terus terang bila Cik Md ada dibelakang Fi, Fi rasa ada benda something yang dia buat ke atau pun apa yang Fi....at that time?

HH > Fi rasa panas dan benda keras.

PP > Rasa panas itu adakah air mani ke atau pun apa ke?

HH > At that time for sure I don't know because air paip sejuk tapi suddenly benda tu ialah memang panas tu memang panas MACAM discharge lelaki.

PP > Kain tu?

HH > Kain putih. Fi tak sure sekarang ni Fi tak sure kain tu dah tanggal habis ke atau dia tanggal Fi tak ingat.

PP > Kain tu ada lagi?

HH > Kain tu Fi tak pernah guna buat apa dah lepas tu, Fi tak habiskan pun mandi silat tu.

PP > After that Fi terus simpan je?

HH > Fi simpan je Fi tak buat apa dengan kain tu.

PP > Kain tu ada lagi?

HH > Kain tu ada rasanya.

PP > Boleh we can have a look at it. Makna lepas kejadian tu Fi takde basuh kain tu lah.

HH > Fi tak basuh rasa Fi tinggal macam tu je.

PP > Pn Hafizah tengok kain tu, bekas tompok semua ada kat kain tu?

HH > Fi tak perasan sebenarnya Fi TAK PERASAN benda tu because at that time kalau sekarang tengok mungkin, kain tu dah lamakan.

PP > Tak, lama pun tompok tu ade lagi, kalau ada la?

HH > Sebenarnya Fi TAK PERASAN masa tu.

PP > Tapi kain tu takde basuh takde apakan?

HH > Tak pernah basuh sebab Fi simpan macam tu aje.

PP > Pn Hafizah kata taruk dalam sink tu tak kena air?

HH > Sink tu tak de pulak.

PP > Sink tu keringla?

HH > Sebab BALDI tu KAT BAWAH just bila dah habis tu Fi just tinggal situ je.

PP > Bermakna masa dia datang tu Fi tak perasan ada kereta kat depan ni la, bermakna dia park kat mana tak tahu la?

HH > Ha Fi tak tahu sebab Fi dekat dapur masak Fi TAK INGAT pun SIAPA YANG PELAWA MASUK. Fi tak ingat.

PP > Jadi masa rasa panas tu kat badan la?

HH > Badan.

PP > Bukan kat kain la?

HH > Sebab benda tu very direct.

PP > Bermakna masa panas tu kain dah takde la?

HH > Kain dah takde la.

PP > Fi pernah pergi rumah Abg Md?

HH > Quite a few time sebab memang Fi selalu ikut Papa, kalau raya apa semua, ramai satu family.

PP > Yang sebelum tu ye lepas tu tak de?

HH > Lepas tu, kira lepas kejadian tu Fi still, adalah Fi joint buat demo semua lepas tu Fi ada joint jugak cuma Fi, benda ni Fi diam je la sebab Fi pikir Papakan, Fi pikir Papa Fi diam je, so bila Papa pegi kelas Fi ikut, pegi rumah Cik Md pun Fi ikut, Fi salam macam biasa je la. I don't want this thing kata lebih-lebih la Fi diam je.

PP > Kak Zizah kata suruh sabar ada tak Kak Zizah cakap sabar ada orang lain yang kena benda macam ni ada tak?

HH > Kak Zizah tak mention ada orang lain yang kena macam tu tapi she did mention that dia pernah dikacau oleh one of the family member.

PP > Ada dia mention Cik Md?

HH > No tak de.

PP > Masa tu umur Pn Hafizah berapa?

HH > 1994, 18 tahun.

PP > Masa kejadian tu around 94/95 something like that la?

HH > Ha, sebab Fi tak ingat exactly bila, tapi rasanya kalau logically it should be 94 sebab Fi belajar silat lepas habis SPM.

PP > Bulan 11 la?

HH > Habis SPM bulan 11 tu should be 94 kan sebab Fi masa tu nak mandi kain putih yang kena mandi 40 hari, Fi tak habiskan mandi tu.

PP > Tapi bermakna Fi dapat kain putih Fi belajar silat lepas SPM habis bulan 11?

HH > SPM 93.

PP > That mean 94.

HH > Tarikh lahir Fi?

PP > 27 Oktober 1976.

Kemudian Puan Hafizah telah menggambarkan keadaan dan menerangkan kejadian yang berlaku dalam tandas seperti yang telah diceritakan. Puan Hafizah turut menunjukkan kain putih yang dimaksudkan kepada JK Penyiasat.

Pengumuman:-

Ulasan saya perihal rencana ini akan saya terbitkan pada esok hari KHAMIS (23hb Disember 2010) kerana terlalu banyak fakta-fakta yang perlu saya tuliskan dalam rencana pada kali ini bagi memperjelaskan PERCANGGAHAN SERIUS yang berlaku dalam keterangan Puan Hafizah Bt Hasanmuddin sendiri serta PERCANGGAHAN SERIUS yang berlaku diantara keterangan Puan Hafizah Bt Hasanmuddin apabila dibandingkan dengan keterangan Encik Hasanmuddin Bin Mohamad dan Puan Safiah Bt Idris.

Pastikan semu pembaca TIDAK KETINGGALAN menganalisa Ulasan Saya berkenaan perkara ini dalam rencana MAHKAMAH BERUK - Siri 22 (18SX) esok hari. Insya Allah.

BERSAMBUNG
TERUSKAN MEMBACA DEMI KEBENARAN

35 comments:

  1. ala..tuan amin..cepat2 sambung...

    ReplyDelete
  2. nape..jadi mcm tu...klu dah jadi pak syaitan..penulisaan aje..bukti nya mana.

    ReplyDelete
  3. Anonymous said...
    nape..jadi mcm tu...klu dah jadi pak syaitan..penulisaan aje..bukti nya mana.<----sapa lagi nie?...

    tulisan saja pun dan 18sx nak bukti lagi la 18sx...

    nak bukti pergi kontek abg amin la mangkuk xbernama woiiii...ko mintak no telefon dia bagi...

    mintak bukti nama xletak, no telefon xletak....bodohhhhhh tahap apa ntah...

    ko nak bukti, aku pun nak bukti yang terang apa korang cakap...

    -ashrafhadi-
    -xgentar-

    ReplyDelete
  4. Anonymous said...
    nape..jadi mcm tu...klu dah jadi pak syaitan..penulisaan aje..bukti nya mana.
    December 22, 2010 3:38 PM <-----xbernama kerana mmg tiada nama kat muka bumi

    ko nak bukti apa?....pie jumpa face to face dengan yang terlibat secara lansung dan xlansung....ko akan jumpa 2 jenis bukti...

    1.bukti yang yang direka2 yang direka oleh pereka2 xbertauliah
    2.bukti yang nyata dan terang yang xdireka2

    ko pilih la nak amik yang mana...

    aku dah sembang dengan kedua2...dua2 bagi bukti tapi 1 ja boleh pakai...

    aku mau menyentuh bab guru sebab nanti lagi bnyak yang timbul...aku nak sentuh bab kemanusian dimana nak menjatuhkan orang...

    pekara yang macam ini kalau ternyata fitnah (mmg manghampiri fitnah dah) korang minx maaf ALLAH, DIA InsyaALLAH maafkan sebab DIA MAHA PENGAMPUN tapi jangan lupa mintak maaf dengan manusia jugak...ingat hubungan dengan ALLAH dan hubungan dengan MANUSIA nak kena jaga....

    kalau manusia itu xmaafkan tetap kena....ingat2..ko jumpa la dua2 belah pihak..jangan pakai dengar pastue ikut...

    di akademi tue ada ramai otai dan yang belagak otai yang aku masih kontek dan depa pun tau aku nie sapa dan dekat sebelah sini pun aku kenal...


    -anak buah abg khalid-
    >dari gimnasium ke putra perdana<

    ReplyDelete
  5. Ish Ish Ish!

    Guru mandikan penuntut silat pompuan?

    Tak payah komen apa yg dia (Al Qodi) dah buat iaitu masa dia mandikan budak tu.

    Tapi dia (Al Qodi) mandikan budak pompuan tu????? Ish! Ish! Ish.

    Harap2 perkara ni tak berlaku lagi la kat penyokong2 si Qodi ni yer!

    Kalau berlaku pun apa salahnya, Tuan Amin Zainul boleh take over jadi Guru Utama pulak! Boleh pakai gelaran Al Kubro selepas nama Tuan Amin.

    ReplyDelete
  6. Sahabat2 @ murid2 YM Tuan Sheikh yg diberkati..
    Bersama kita sabar menanti ulasan selanjutnya drpd Tuan Amin.. Abaikan komen si bacul2 x bernama.. mereka ibarat cacing kepanasan dlm perut anjing.. yg BENAR pasti MENANG.. kita telah pun menuju KEMENANGAN demi KEMENANGAN.. Perjuangan baru telah bermula.. masih byk tanggungjawab besar menanti..
    HIDUP CEKAK HANAFI!
    HIDUP YM TUAN SHEIKH!

    ~PENDEKAR KAMPUNG :) ~

    ReplyDelete
  7. Anonymous said...
    Sahabat2 @ murid2 YM Tuan Sheikh yg diberkati..
    Bersama kita sabar menanti ulasan selanjutnya drpd Tuan Amin.. Abaikan komen si bacul2 x bernama.. mereka ibarat cacing kepanasan dlm perut anjing.. yg BENAR pasti MENANG.. kita telah pun menuju KEMENANGAN demi KEMENANGAN.. Perjuangan baru telah bermula.. masih byk tanggungjawab besar menanti..
    HIDUP CEKAK HANAFI!
    HIDUP YM TUAN SHEIKH!

    ~PENDEKAR KAMPUNG :) ~

    TAK KENA KAT ADIK-BERADIK KO TAKPE LA WEI! ESOK KALAU KENA KAT ADIK-BERADIK KO, LEH LA KAU JADI BERUK KAT MAHKAMAH PULOK!!!!

    ReplyDelete
  8. Cara undang2 rimba (try) depa takut..
    Cara undang2 moden (mahkamah) depa kalah..
    Cara undang2 ghaib (sihir) depa rebah..
    Dlm keadaan difitnah YM Tuan Sheikh masih mampu mengumpul 7000+ ahli drpd seluruh Tanah Melayu hatta Sabah & Sarawak.. dan nantikan pada 2015.. dlm kemenangan demi kemenangan ini 50,000 ahli akan bersama YM Tuan Sheikh !!! InsyaAllah...
    HIDUP CEKAK HANAFI!
    HIDUP YM TUAN SHEIKH!

    ~PENDEKAR KAMPUNG :) ~

    ReplyDelete
  9. copy & paste balik url ni:

    http://www.facebook.com/note.php?note_id=113036855435038

    ReplyDelete
  10. Mereka memang tidak berakal. Semua cerita diterima lepas tu telan.Cerita fantasi ni memang sedap dibaca. Tapi yg lawak lepas 6 tahun baru timbul. Apa-apapun sabar jer Mahkamah beruk siri 22 . Tapi lawak jugak cerita ni. Lepas punya lama dah kena hisap...... dan hisap yg bawah pulak baru teringat nak membantah. Ini yg pelek dan ajaib. Bila kena hisap tu nothing lak yer???. Masuk akal ke.

    Yang dia dakwa cik mad ni plak. Lagi tak masuk akal... Dah sedemikian jauh perbuatannya dan hanya ditanya apani bang Mad'' saja (FIFi ni bukan meronta plak tu).Bilik air berkunci plak tu. Terus bla jer...... . kalau lelaki normal wajib berlaku perbuatan rogol.Pada saya cerita ni yg tak normal

    Hanya orang yg punya akal dapat menilai cerita ini fantasi atau benar.

    KLS serdang

    ReplyDelete
  11. Salam...

    sy sgt sokong dgn kenyataan KLS serdang..kalau lelaki yg dah mendapat kesempatan sebegitu rupa mesti akan terjadinya kejadian rogol..tp pelik mcmna leh tkeluarnya "AIR PANAS" kalau xda sentuhan padan BENDA tu??diceritakan dia kena HISAP je..mcm PELIK + CACAT je dgr...disitu dah nampak PENIPUAN...lg satu pd pernytaan ini:

    "Exactly tarikh tu Fi tak ingat exactly tahun pun Fi tak ingat tapi yang Fi ingat bila Fi dah pindah kat sini. Pindah Abah tahun 94, lepas Fi habis SPM, so Fi pun TAK SURE jadi tahun 94/95."

    sekiranya DETIK HITAM YG DIKATAKAN BERLAKU DLM HIDUP xkan semudah itu dia bleh lupa sedangkan kenyataan mak bapak dia leh plak igt smua kejadian..so sekarg ni kejadian ni td kat sapa sebenarnya??kat Fifi @ mak bapak dia??

    kpd anon yg berkata "TAK KENA KAT ADIK-BERADIK KO TAKPE LA WEI! ESOK KALAU KENA KAT ADIK-BERADIK KO, LEH LA KAU JADI BERUK KAT MAHKAMAH PULOK!!!! "

    jwpn : ko ckp mcm penah kena kat adik beradik ko je??penah ke??ko ada bukti ke yg mnyokong dakwaan ni??sedangkn KAIN PUTIH yg dikatakan ada AIR MANI tu setelah di check xda kesan apa2 pn..so nk buktikan apa lg??kalau ada kesan kita leh wat TEST DNA CHECK..its so simple to prove the evidence..Malaysia dah maju maaa..

    ko nk tuduh tu kat silap org ko tau x,ni la namanya ANJING YG XKENAL BUDI...ilmu dah dapat pastu GURU ko sepak2 tolak tepi..aku kenal GURU aku & aku yakin sesungguhnya GURU aku xtergamak wat mcm 2 kata ANAK MURID dia..

    Shahrain melaka

    ReplyDelete
  12. saya sokong KLS serdang & Shahrain melaka...

    ReplyDelete
  13. sahabat2 di bawah pimpinan YM Tn Sheikh Md Radzi sekelian..

    xusah kita gusar dgn provokasi2 "pandai" puak akademi..kerana kita tahu akan segala TOMAHAN&FITNAH mereka..

    lihatlah..mereka dah xd mofal nak lawan@ putar segala fitnah yg dilemparkan..tapi berbekalkan HATI BUSUK mereka serta tingginya kepercayaan mereka terhadap CEO AKADEMI yg mn lebih tinggi dari kepercayaan sumpah dengan memegang Al-Quran..

    kini..apa yg mereka mampu adalah TERUS MENYALAK..ksian..kat blog ni jela leh post komen tnpa diselat.."abg gugat" pon dh tergugat..sb tu PENAKUT NAK WAT OPEN KOMEN..krn dia pon tahu DIA X MAMPU NAK TANGKIS KEBENARAN..

    Izuddin

    ReplyDelete
  14. bestnye..guru cabul mandi bersama dengan mangsa..Ada saper nak minta lagi guru cabul mandikan..TU pun tak leh nak fikirkan...berdua-duaan..mana ilmunya...kekekke BODOH akal pendek.
    Ada sape puak PK nak minta Guru cabul mandikan..berdua aje yee..u duduk luar kekekkek..
    ADA FAHAM....

    ReplyDelete
  15. bodoh mcm lembu.... berdua-duaan dengan anak dara orang..ada baik ke..klu ok..minta guru cabul mandikan isteri kau atau adik kau yang gebu2 tu....jangan fikir apa yg berlaku tu lagi..fikir berdua dalam tandas tuuuuu...ada maksud. aada undang di sebalik mee goreng

    ReplyDelete
  16. kalau nak buat fitnah yang kukuh...guru cabul tak datang rumah orang sorang2...pemfitnah mungkin dah sediakan saksi yang ramai..sebaagai bukti.Tapi semuanya terjadi kerana perancagan GURU CABUL tuuuuuuuuu..ADA FAHAAM jangan jadi BODOH mcm LEMBUuuuuuuuuuuuu, otak tak guna letak kaat kepala lutut.

    ReplyDelete
  17. wei..puan yg teramat biadap...buta pulak tu... benda yg tiada kau ada-adakan..makanlah ko ckp2 otai korang yg mmg tidak betul..oh ya?? puan tiga2 di atas ni mcm org yg sama aje..tengok selang minit post tu...

    sebenaqnya dah tiada modal..ko sabar, Tn Muda akan papar lagi laporan2 sensasi..

    selamat beramal............

    ReplyDelete
  18. betul ker tuan guru yg datang ke rumah itu?? tau ker tuan guru bawak keta jalan di KL/selangor, ini kan pulak ampang diceruk hulu sana?? setahu saya time tu tuan guru duduk di JB tdk duduk di KL pada masa tahun tu...rumah sipolan tu pon baru je pindah, xramai pon yg tau dimana rumah si fpolan itu...setahu saya yg rajin pegi rumah die abg rambo & sulaiman akhlaken(abg kpd polan azizah)... entah2 diorg kot punya keja, tp dibayang oleh sipolan org lain....eehhe...

    ReplyDelete
  19. ...setahu saya yg rajin pegi rumah die abg rambo & sulaiman akhlaken(abg kpd polan azizah)... entah2 diorg kot punya keja, tp dibayang oleh sipolan org lain....eehhe...


    ahaahhahaaha...........desperado betul si fifi

    ReplyDelete
  20. sudah la puak2 akademi fantaSIAL guru afUNDI....kata apa pun tuan amin akan tulis jugak blog nie...kalau rasa xnak percaya sudah la...itu hak PUAN2 dan UNTA2 PUAN...

    kalau aku kata guru afUNDI korang pernah mandikan adik pompuan aku pun apa salahnya...salahnya kalau xbetul jadi fitnah...itu ja...macam ini kata aku pun boleh...

    pastue aku suruh adik aku yang darjah 4 jadi saksi sebab BUDAK KECIK XPANDAI BOHONG...

    pastue aku panggil la sesapa lagi jadi saksi...ala aku bayar la sorang sikit...

    aku kena jadi peREKA yang hebat untuk bagi menda nie nampak betul...janji orang yang aku nak tumbangkan jatuh...

    -anak buah khalid cina-
    -dari gimnasium ke putra perdana-

    ReplyDelete
  21. haha...dah xda point ke puak2 akademi xtau malu oii...kesian tol aku tgk komen2 dr org2 bangang ni...xeducated langsung...puak2 akademi ni p hantar balaci2 yg xeducated ni wat pe...wat semak je blog abg Amin ni...smuanya komen sampah...sampah ni dr benda kotor n BABI je suka benda kotor so xsalah la kalau diorg ni ada sawan BABI...haha

    S.M

    ReplyDelete
  22. otak kat kepala lulut leh trima lg tp jgn letak otak kat bontot dah la...kotor mcm taik otak 2..Puak2 Akademi ni smua otak kat bontot tu yg suka pk benda kotor je...

    ReplyDelete
  23. FIKIR TAK PE..JANGAN BUAT MCM GURU CABUL DAN PK SEMUA TUUUU...BERLAGAK ALIM...TAPI TAKKAN BODOH MCM LEMBUUUUUUUUUUU

    ReplyDelete
  24. aku tak sanggup diperlembukan oleh insan licik anak2 buang.. korang sanggup?

    ReplyDelete
  25. heeeeeeeeee..... tak sangguppppppp..

    ReplyDelete
  26. baik jadi lembu dari diperlembukan oleh anak2 buang.

    ReplyDelete
  27. anak2 buang dah kena sawan BABI...xlama lg 2 ada yg KIOQ kat tandas lg...

    ReplyDelete
  28. itulah kau...ilmu guru cabul...bodoh mcm lembu

    ReplyDelete
  29. kaulah BODOHHH....ikut anak2 Buang

    ReplyDelete
  30. kau dah mcm lembu ikut GURU CABUL yang kosong...habuk pun tak de..cuma tin kosong aje...berguru dengan pak syaitan...hancur

    ReplyDelete
  31. ko lah...Ada-adakan cerita tak betul...
    ikut sangat otai2 & pompuan tak elok punya cerita..

    ikutlah anak2 Buang itu ...hancur lebur...

    ReplyDelete
  32. Shah Alam, 11 Disember - Persatuan Seni Silat Cekak Ustaz Hanafi Malaysia (PSSCUHM) merakamkan ucapan setinggi-tinggi tahniah kepada Yang Berbahagia Presiden, Dato' Hj Md Nasir Md Arshad kerana

    telah dikurniakan Anugerah Darjah Paduka Mahkota Selangor (DPMS) sempena Ulang Tahun Hari Keputeraan ke 65 Duli Yang Maha Mulia Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj Ibni Almarhum Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Alhaj, Sultan Selangor pada 11 Disember 2010.

    berkat dari perjuangan yg sebenar2nya dianjur oleh almarhum ustaz hanafi.. tempias guru la katakan..

    ReplyDelete
  33. Tempias guru dapat dato? Maidin pun ada Dato'. Ramai guru silat zaman almarhum ada dato.Dato Mior Gayong,Dato Omar Din Lincah..tapi Ustaz pun takde Dato'. Bapak aku pun Dato', tak payah berguru dgn ustaz pun,so what bila ada dato? Itu gelaran dunia je bang.Munkar Nankir esok tak sebut pun Dato Nasir ke Dato Maidin ke bila tanya marabbuka dll.Yg aku tau bersiap2 la dato dua ketul ni besok nk jawab kenapa TAK AMANAH dan ZALIM sesama manusia terutamanya kepada yg HAK.Kau tunjukla pingat dan darjah kau tu pada Munkar Nankir harap depa tak sebat kau laju2.hahaha.

    ReplyDelete
  34. Ada ka mandi silat tengahari. tak logik.

    ReplyDelete
  35. assalammualaikum, semua. apabila kita semua berkata2 ingatlah yg kita membawa nama2 org yg kita sayang serta nama2 org yg kita hormati...
    bukan itu saja kita juga membawa nama agama kita iaitu islam...

    jagalah percakapan dan tuturan kerana kita
    masih bernyawa dan masih dicatat amalan kita

    apa yg kita berkata2 dalam niewr bukan kita sorang yg baca..malah org luar juga..

    ingat dan sedar atas perbuatan anda dan hati2 dgn bisikan2 serta hasutan2 syaitan....

    inshallah sekiranya ada kebenaran maka benarlah ia.....sabar wahai umat rasulullah s.w.t ...sesungguhnya didalam dunia ini tiada rahsia tetapi tunggu masa sahaja unutk kebenarannya....

    ReplyDelete